Small data is BIG enough

Small data is BIG enough

Node bewerkt Fotor-3

De techniek

Het hele systeem is volledig stand alone. We maken gebruik van de laatste technieken op het gebied data communicatie, visualisatie, beveiliging en sensoren. Op strategische posities worden sensoren of tellers geplaatst welke zelfstandig opereren. De sensoren sturen de meetgegevens naar een de speciale F4F gateway die de data beschikbaar maakt in de applicatie. 

Hierdoor zijn er geen risico’s ten aanzien van de Productie contiuïteteit en bedrijfszekerheid. Alle verbindingen en informatie zijn gecodeerd en voorzien van de beste communicatie beveiligingen. 

Geen dure Programeurs of Consultans nodig. Er hoeft geen Big Data doorgespit te worden om de juiste informatie te krijgen. Geen licentie uitbreidingen van SCADA en PLC nodig. Alleen SMART data verzamelen en interactief communiceren met het multifunctionle platform van Factory 4 Future. 

 

 

 

 

De techniek
De techniek
Watermeter
4 tempsensoren samen
2 benaderingsschakelaars tov elkaar

Hierdoor zijn er geen risico’s ten aanzien van de Productie contiuïteteit of het kantoor netwerk. Alle verbindingen en informatie zijn gecodeerd en voorzien van de beste communicatie beveiligingen. 

Geen dure Programeurs of Consultans nodig. Er hoeft geen Big Data doorgespit te worden om de juiste signalen te krijgen. Geen licentie uitbreidingen van SCADA en PLC nodig. Alleen SMART data verzamelen en interactief comuniceren met het multifunctionle platform van Factory 4 Future. 

 

 

 

De techniek

De techniek

Het hele systeem is volledig stand alone. We maken gebruik van de laatste technieken op het gebied data communicatie, visualisatie,beveiligingen en sensoren. Er worden op strategische posities kleine sensoren of tellers geplaast welke zelfstandig opereren. De sensoren sturen de meetgegevens naar een de speciale F4F gateway die de data beschikbaar maakt in de applicatie. 

 

 

Onze manier van werken

Het Factory 4 Future team staat voor de hoogste service. Wij nemen alle zorg uit handen en leveren een Turn key systeem. Indien gewenst richten we de hele applicatie in naar u wensen en processen. 

Kiest u voor het gebruik van de dashboard functies dan is de gehele installatie en inbedrijfstelling inlusief. Temperatuur uitlezing, energie verbruiken, lijn in en output enz. maakt voor ons geen verschil wij realiseren de beste oplossing voor U!

Alles modulair is opgebouwd u zit niet vast aan langlopende contracten of grote investeringen. Een maand meten, een heel jaar of langer geen probleem. Wij leveren wat u vraagt en behoefte aan heeft. In principe is alle hardware eigendom van Factory 4 Future en wordt er alleen een borgstelling gehanteerd, dus geen extra vaste kosten. 

Nieuwsgierig? neem contact op, we geven u graag een demonstratie van de mogelijkheden.